[rev_slider_vc alias=”about_us_slider”]

Ние сме HAMALI-TT.COM!

Ние се стремим да предлагаме най-достъпните цени за нашите клиенти и партньори от цяла България. Ние персонализирате нашите услуги, за да отговарят на вашите нужди, от специализирани услуги като преместване на роял до грижата за папки на важни документи. Ние сме транспортна компания с дългогодишен опит във всички видове премествания и транспорт. От местни до големи разстояние, можете да бъдете сигурни, че вашите вещи ще пристигнат в същото състояние, в което са били в момента на тяхното внимателно опаковане за пътуването. Ние се придържаме към най-високите стандарти за качество, всички наши служители са свързани и застраховани. Безупречната удовлетвореност на нашите клиенти е най-голямото ни постижение.

 

Нашата мисия

  • Отговорно отношение към клиенти и партньори
  • Непрекъснато усъвършенстване
  • Да бъдем активен партньор
  • Да поддържаме високи стандарти
  • Ние гарантираме пълна сигурност
  • Подходящо опаковане на всичко чупливо
  • Работим нон-стоп 24/7
  • Разполагаме се всичко необходимо
  • Кадърен и внимателен персонал

Често задавани въпроси

Всяка една транспортна или хамалска услуга е специфична няма как да се отговори еднозначно. Ценообразуването става след оглед или чрез подробно описание на нещата, които ще се транспортират, багажа, етажи за сваляне и качване, наличие на асансьори, преходи по-дълги от нормалното и нужда от демонтаж и монтаж на мебелите.

Плащането за транспортни и хамалски услуги за домакинства от Пловдив става в брой, за цяла България по банков път или чрез паричен превод в куриерска фирма ЕКОНТ, след успешно приключване на услугата.

Изпращаме екип носачи до 1 час, преместване в същия ден, преместване за следващия ден или оглед няколко дни преди плануваната дата за физическото преместване.

Предлагаме на клиенти си всички необходими кашони и опаковки за преместването и транспорта

ДА. Можете да се свържете с нас, за да Ви информираме дали се нуждаем от работна ръка за момента. Не се колебайте да ни потърсите  Направи запитване

Ако имате други въпроси или сме пропуснали нещо, не се колебайте да ни потърсите     Направи запитване

Изработка на сайтове, онлайн магазини и СЕО?

Изработка и поддръжка на сайтове и онлайн магазини, СЕО оптимизизация на достъпни цени. Обади се на ☎ 0885 65 55 70